КАКО САМ ПОБЕДИО БЛАГОЈА СПАСКОВСКОГ

 ИЛИ: КАКО САМ СЕ ИЗБОРИО ПРОТИВ ТЕШКОГ ПСИХОПАТЕ

Овај чланак је написан по предлогу Г-дина Родољуба Стевановића, човека с којим сам на интернет мрежи имао доста контаката, размене мишљења и гледишта. А ми се чак лично ни не познајемо, што не мора да значи да је то услов за поштовање нечије личности. У једној дискусији ја сам му обећао да ћу написати чланак на ову тему, и овом приликом испуњавам обећано. Г-дину Стевановићу пуно поздрава и позив на пиће, да се најзад после овога и лично упознамо.

*           *           *

Судском пресудом број 8 П1 3/14 Вишег суда у Зајечару од 01. 10. 2015. утврђено  је да сам претрпео злостављање на раду од стране више директора РББ Бор у континуитету a под директним организовањем и утицајем Благоја Спасковског, генералног директора РТБ Бор. На тај начин су сви директори РББ Бор од 2009. до данас на челу са Благојем Спасковским овом судском пресудом означени као мобери, односно организатори и вршиоци мобинга, што представља кривично дело и повлачи одређене санкције везане за радне карактеристике његових организатора и починиоца. Пресуда је постала извршна тек након више од годину дана од њеног изрицања. По пресуди била је истакнута на огласним таблама РББ Бор.

После осам проведених година под најстрашнијом тортуром, као један од најобразованијих стручњака у РТБ Бор, са дипломом доктора техничких наука и звањем научног сарадника, четрдесет календарских година непрекидног рада, могао бих много тога написати. Но то овај пут не треба да буде тема. Уместо тога је довољно да објавим линк са снимком канцеларије у којој проводим већ више од осам година. Снимак је њачињен пре више од три године, али као да је направљен јучер, јер тамо се већ осам година није ништа променило. Адреса линка:

https://www.youtube.com/watch?v=4qPy71t1irY

У наставку прилажем оригиналан текст судске пресуде. И ту не желим много да додајем коментара, јер је она ионако предугачка (13 страна), а и поента није у жељи да себе представљам као Калимерa. Жеља ми је да радницима РТБ Бор, грађанима Бора и Србије покажем на очигледном примеру до којих монструозних размера и последица може довести бестијално понашање патолошки деформисаних личности у друштвеном систему који није способан да их заустави. Чак супротно, такав систем омогућава да на површину исплива најгори људски талог. Због тога сам увек говорио да за мене није главни проблем РТБ Бор Благоје Спасковски, већ они људи на власти који су га довели на његово чело и који и дан-данас стоје иза њега.

Такође желим да покажем на примеру и пошаљем поруку свим стручним, поштеним, храбрим прегаоцима, не само РТБ Бор, већ широм Србије, да је овакве патолошки деформисане особе могуће победити, да је могуће исправити деформисан систем и начинити га по мери људи.

Следи копија судске пресуде број 8 П1 3/14 Вишег суда у Зајечару од 01. 10. 2015. год:

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s