SERIJSKO KLANJE DOKTORA NAUKA U RTB BOR

Kažu da je najteže da se zakolje prvi put. Tada se koljač bori sa ono malo ljudskosti u sebi. Posle toga nastaje serijsko klanje. Zlurado, bez samilosti, osećaja, straha,.. ničega. Čak se i popije po koja i zapeva: „ne može mi niko ništa“.

Danas je u RTB Bor zaklan još jedan doktor nauka: dr Milan Dejanovski, dipl. inž. metalurgije, najbolji metalurg koga poznajem, stručnjak i ekspert. Drugi u roku od nekoliko dana.

Da postoji neko u Vlasti ove države u kome ima imalo ljudskosti, stavio bi prst na čelo, upitao se kuda to vodi  i rekao: „DOSTA BRE, BLAGOJE!“

Ljudi se mogu klati, ali istina o NAJVEĆOJ PROMAŠENOJ INVESTICIJI U NOVIJOJ ISTORIJI SRBIJE, za koju si ti, Blagoje, najodgovorniji, se ne može zaklati.

Blagoje Spaskovski, koliko god nas klao i koliko god zavodio strahovladu, znaj da se istina o tvojim zlodelima ne može ubiti i da ćeš odgovarati kad-tad. Da si čovek, rekao bih ti: „sram te bilo“. Pošto nisi, reči ću ti ono čega se najviše plašiš: sveća ti ubrzano dogoreva i vrlo brzo ćeš ostati bez vlasti, malen i sitan, plašljiva kukavica i čovečuljak, kakav si uvek bio u mojim očima.

Featured image

Featured image

Featured image

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s