ZBOG ČEGA SE PLAN POSLOVANJA RTB BOR NE SME KOMENTARISATI?

Jučer (26.02.2015.) sam pročitao u listu „Kolektiv RTB Bor“ članak „УO РТБ Бор Групе усвојио План пословања компаније у 2015.  години” http://kolektiv.co.rs/upravni-odbor-rtb-bor-grupe-usvojio-plan-poslovanja-kompanije-u-2015-godini/

Kao radnik RTB Bor, stručnjak, građanin i poreski obveznik smatrao sam da je potrebno da u najboljoj nameri pod svojim punim imenom i prezimenom priložim svoj komentar na navedeni članak. Pošto autor članka do ovog momenta nije objavio moj komentar, već na pomenutom sajtu navodi da na članak „nema komentara“, a pošto smatram da sam dužan da o tome obavestim javnost, ja pomenuti komentar objavljujem na ovaj način:

„Nestručno sastavljen plan poslovanja. Njegova ocena je formalna i diletantska. Posledice njegove primene će biti katastrofalne. Tehnološki, ekonomski i ekološki.”

Featured image

I da dodam još nešto: RTB Bor i list „Kolektiv“ nisu vlasništvo Generalnog direktora RTB Bor i zaposlenih novinara u njemu već svih njegovih radnika i građana Republike Srbije, pa i moje. Zbog toga oni ni od koga nemaju mandat da pišu samo ono što njima odgovara.  Naprotiv!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s